Inspirationsoplæg

Her er mine mest populære inspirationsoplæg lige nu.

Styk den mentale kapacitet og træf bedre beslutninger.

Hvordan fungerer hjernen egentlig? Og hvad kan vi gøre for at give den optimale betingelser for at vi træffer de bedste beslutninger for os selv i forbindelse med arbejdet? Baseret på nyeste hjerneforskning og erfaringer fra mange typer arbejdspladser.

Afholdes på både dansk og engelsk on-line eller fysisk

 

101 Arbejdsliv Break Ups – hold på medarbejderne

Hvordan skaber I en arbejdsplads, som alle ønsker at være en del af?

Med undersøgelsen 101 Arbejdslivs Breakups har vi kortlagt nogle af de væsentligste årsager til, at medarbejdere og ledere i stigende omfang siger op uden nyt job. 

Nu skal vi i gang med at omsætte den viden til handlinger sammen med virksomheder, der ønsker at skabe bedre rammer for trivsel, arbejdsglæde og udviklende fællesskaber for deres ansatte.

Invitér jeres topledelse, HR og ledere til et inspirationsoplæg, hvor vi folder undersøgelsens resultater ud og  drøfter, hvordan I kan skabe fremtidens arbejdsplads med mange små, vedvarende skridt i en mere bæredygtig retning.

Afvikles på både dansk og engelsk samt on-line og fysisk.

Smut Ud! – Sådan kan naturen bidrage til en god arbejdsdag.

Hvis man vil have det godt indenfor, skal man ud. Vi bruger 80% af tiden indenfor. Det påvirker hjernen og stresser. Naturen giver nye muligheder for at vi kan få løst arbejdsopgaverne samtidig med at vi styrker velbefindende. Men hvordan får vi det gjort?

Oplægger er baseret på unik dansk forskning.

Afvikles på både dansk og engelsk, on-line eller fysisk

Mand dig op.

Hvorfor halter mænds sundhed fortsat efter kvindernes? Og hvilke måder skal man tale om sundhed og forebyggelse på for at få mænd til at ændre adfærd? Baseret på mange års arbejde i Forum for Mænds Sundhed .

Afvikles på dansk og engelsk, on-line eller fysisk

Udfyld formularen eller ring, hvis du vil booke mig eller har spørgsmål.

4162 4887