Workshops og uddannelsesforløb

Her er mine mest populære workshops lige nu.

Energibooster – fornyet energi til arbejdsopgaver og kollegaer.

Har I brug for, at jeres team får rørt lattermusklerne og får ideer til, hvordan de bedst passer på sig selv og hinanden så de bevarer det mentale overskud? Vi sætter fokus på de mentale resurser, samarbejde og mulighederne for at gøre hinanden gode, lykkes og trives i en travl og krævende hverdag. 

Få styr på medarbejder trivsel og sundhed.

Er du HR- eller arbejdsmiljøansvarlig og har opgaven med at udvikle og implementere jeres tilbud indenfor trivsel og sundhed? Eller har du ansvaret for det psykisk arbejdsmiljø og services fra sundhedsforsikringen gennem jeres pensionsselskab?

Så hjælper jeg jer med at få sat mål, prioriteret og udvalgt de mest effektive tiltag, som gør dit arbejde lettere og skaber succes. Jeg har hjulpet større globale virksomheder og mindre danske virksomheder igennem denne øvelse mere end 50 gange. Jeg starter altid med snak med dig, så vi sammen får skabt de bedste rammer og deltagere til workshoppen.

Nutidens Ledere – træning af nye ledere

Har I brug for fokus på at træne jeres nye ledere og projektledere til at håndtere deres team? Undersøgelser viser at mange førstegangsleder kan løbe sur i ledelsesrollen, hvis de ikke mestre at uddelegere eller passe på sig selv. Så hvordan gør de bedst det? Vi tager afsæt i en kortlægning af jeres førstegangsledere, hvor vi i forløbet træner kompetencer til at kunne skabe toppræstationer med deres team. Tilbydes i samarbejde med Joblife i 2023

Udfyld formularen eller ring, hvis du vil booke mig eller har spørgsmål.

4162 4887